Vier personen met Kerst? Organiseer een uitvaart!

De overheid bepaalt voor u met hoevelen u aan tafel mag met Kerstmis ???

Gaat u zich daar aan houden? Stel u heeft als echtpaar drie of meer kinderen, gaat u dan het gezin opsplitsen? Misschien ook nog kleinkinderen, gaat u die niet zien dit jaar? Laat u zich het verloop van de Feestdagen voorschrijven door een overheid die keer op keer de bocht is uitgevlogen door onwaarheden te verkondigen?

Wij zullen geen Flappie begraven, want veganistisch, maar symbolisch nemen wij afscheid van een gevulde wortel of iets dergelijks en tegelijkertijd staan we vooral stil bij de geboorte van Jezus van Nazareth. De goede man zal zich aan zijn kruis omdraaien als hij ervan hoort dat de regering van een klein landje aan de Noordzee voorstelt om zijn verjaardag zo minimalistisch te vieren.

Of het nu een ordinair Covidje betreft, een Deltavariant of een exotische Omikron uit Zuid-Afrika, vooralsnog geldt dat 99,85% van de mensen overleeft en van die 0,15% die sterft aan dit virus, daarvan is het grootste gedeelte (ruim) boven de 70 jaar. Suggestie: neem eens een Kerstkransje in plaats van dat u zich laat testen, dan zullen de besmettingscijfers drastisch dalen en dat heeft een zeer gunstige invloed op ons algehele psychische welbevinden. Fijne Feestdagen!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram