Aangifte tegen H. de Jonge

Gedurende verschillende momenten heeft demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Hugo Mattheüs de Jonge, zich bedreigend en beledigend uitgelaten richting ongevaccineerden.

Bedreiging
Veel mensen hebben zijn uitspraak van 29 november jl., waarbij hij aangeeft vrij exact te weten (op postcode niveau) waar de niet-gevaccineerden wonen, als bedreigend ervaren. Vooral in combinatie met zijn uitspraak dat hij van wijk tot wijk, van deur tot deur en van arm tot arm zal gaan. 

Deze laatste uitspraak is tevens in internationale context gemaakt door verschillende leiders wereldwijd wat volgens velen aantoont dat hier sprake is van een centrale communicatieve aansturing.

Belediging
Ook is reeds eerder aangegeven dat de benaming ‘wappie’ door veel mensen als beledigend en discriminerend wordt ervaren. 

Voor aangifte tegen H. de Jonge, ga dan naar deze website: www.aangiftehugodejonge.nl

Op dit moment zijn er al meer dan 63.000 ondersteuningen voor de aangifte. Laten we er samen voor zorgen dat mensen in de toekomst zich wel twee keer zullen bedenken om zo onzorgvuldig om te gaan met de rechten van de mens.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram