Ben ik nou degene die zo slim is, of…

Vergeef me mijn geveinsde arrogantie beste mensen, zo is het niet bedoeld, maar als ik onderstaand bericht lees dan begrijp ik er niets meer van:

Viroloog Ab Osterhaus en antropoloog Ginny Mooy pleiten voor een korte totale lockdown. ,,We moeten het virus wegdrukken, uit het land drijven. Met een totale lockdown. Binnen 4 weken zijn we het kwijt. Er zijn een aantal landen die het virus op die manier hebben weggedrukt, zoals Nieuw-Zeeland en Japan.”

En dan? Wat gaan we doen als er geen enkele Nederlander meer corona heeft? De grenzen potdicht houden? Dat zal wat worden voor een transitielandje als Nederland. Er hoeft na die vier weken maar één Belg of Duitser met een virusje de grens over te steken en het feest begint weer van voren af aan. Ik heb het al eerder geschreven: hoe sneller we het virus proberen uit te bannen, des te eerder kunnen we aan de derde golf beginnen. Laten we daar nu eens mee ophouden. Volgens mij zijn we meer gebaat bij de weg der geleidelijkheid. Gewoon weer handen schudden, muilkorven af en terug naar het normale leven. Het coronavirus krijgen we uiteindelijk toch allemaal wel een keer, want zo werkt een griepvirus nu eenmaal.

Meer weten? Zie het betoog van Dr. Dolores Cahill, moleculair biologe en immunologe: Public Meeting
En als we deze weg van de geleidelijkheid bewandelen dan kunnen we ook stoppen met alle ellende van handhaving, rechtenschending en angst zaaien onder mensen. Alsjeblieft, laat ons verstand prevaleren, denk na en denk logisch.

Hiernaast wordt naar een link verwezen waar prof. dr. Dolores Cahill, afgestudeerd in moleculaire genetica en een doctoraat in immunologie, een zeer zinnig en geruststellend betoog geeft en informeert over wat Covid-19 inhoudt. Inmiddels is dit, net als meerdere video’s over Covid-kritische informatie, gecensureerd en van YouTube verwijderd. Opmerkelijk!

Als je toch de informatie wilt, kijk dan hier voor de uitgeschreven tekst: https://www.dlmplus.nl/2020/10/08/professor-cahill-stelt-gerust-en-geeft-oplossing-voor-corona/

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram