Bewijs voor een intentie om schade te berokkenen is geleverd


Heb je nog vertrouwen in de overheid? Werkelijk? Na alle leugens die nationaal en internationaal verspreidt worden om de werkelijkheid te verbloemen, om gemaakte fouten te verhullen, om ons doen te geloven dat het anders is? Rutten ontkende glashard en met een stalen gezicht dat de Nordstream niet door de Amerikanen is opgeblazen toen hem dat in de kamer werd gevraagd. Hij lachte de vrager zelfs uit. Hij wist toen al dat het wel de Amerikanen waren geweest.
Ook van Covid-19 is al lang duidelijk dat dit virus door mensen is gefabriceerd en dat het niet zomaar ontstaan is. En bekijk hieronder het verhaal van Sacha Latypova en trek je eigen conclusies. Onze regeringen zijn misdadig, er valt geen andere conclusie te trekken. En wij min of meer ook want we kiezen ze, wij zetten deze mensen op hun positie. Op 15 maart kunnen we een eerste stap zetten naar ander beleid. Grijp je kans!
 

SACHA LATYPOVA: BEWIJS VOOR EEN INTENTIE OM SCHADE TE BEROKKENEN IS GELEVERD

door Vertaalteam | 24 feb 2023 | COVID-19 vaccin

Waren vaccins niet bedoeld om te beschermen, maar om schade te berokkenen? Valt dit aan te tonen met officiële documenten? Sacha Latypova komt oorspronkelijk uit Oekraïene en verhuisde in de jaren ’90 naar de Verenigde Staten. Ze heeft 25 jaar binnen de farmaceutische industrie gewerkt in verschillende rollen en ook op topposities. Ook heeft zij in die branche eigen bedrijven in management en advies geleid waarbij ze onder andere als tussenpersoon optrad tussen de industrie en de regelgevende instanties.
Toen de coronavaccins kwamen, voelde ze dat het niet klopte en voelde zij zich geroepen zich te verdiepen in de contracten en de manier waarop de productie en de distributie van de vaccins tot stand waren gekomen. Zij ontdekte dat de vaccins geen vaccins zijn, en niets met gezondheid te maken hebben. We hebben het hier over een militaire operatie waar gezondheidsofficials niet eens aan te pas zijn gekomen. Kijkt u naar de presentatie van deze moedige vrouw.
Sacha Latypova
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram