Het hele coronaverhaal is een leugen

Inmiddels bijna anderhalf jaar geleden waarschuwde prof. D. Cahill al voor de onvermijdelijke gevolgen van het vaccinatiebeleid. Ze werd voor gek verklaard, gedemoniseerd, verguisd en daar waar het kon gecensureerd en van internet verwijderd. Vervolgens waren er mensen die na een poosje zeiden: ‘zie je wel dat ze overdreef en ongelijk had.’

This is Professor Dolores Cahill, from University College Dublin – She has a degree in Molecular Genetics from Trinity College Dublin (1989) and her PhD in Immunology from Dublin City University in 1994

Maar nu lijkt het gelijk wel degelijk haar kant op te bewegen. Er komen vaker berichten naar buiten dat, wat we een vaccin zijn gaan noemen, ten eerste niet effectief is en ten tweede een sluipmoordenaar in je lichaam blijkt te zijn.

Klik op de foto voor het videofragment

Het hele Corona-verhaal is een leugen, zegt immunoloog en moleculair bioloog Dolores Cahill. Er wordt beweerd dat het Coronavirus dodelijk is, dat er geen behandeling bestaat, dat we op afstand moeten blijven en mondkapjes moeten dragen, en dat het mRNA-vaccin tegen Corona veilig en doeltreffend is.     Frontnieuws, 7 april 2021-

Dat is het niet, zegt Cahill, die lid is van de World Freedom Alliance. Coronavaccins, zegt zij, veroorzaken veel schade en zullen de komende jaren alleen maar meer schade veroorzaken.

“Mensen boven de 70 die een van deze mRNA-vaccins krijgen, zullen waarschijnlijk binnen twee tot drie jaar sterven. Als je in de dertig bent en je neemt het mRNA-vaccin, zul je binnen vijf tot tien jaar sterven. Daar komt nog bij dat je waarschijnlijk last krijgt van allergieën, neurocognitieve stoornissen, ontstekingen en onvruchtbaar wordt”, zegt professor Cahill in de video hieronder.

De immunoloog waarschuwt al maanden voor de risico’s van het Coronavaccin. Eerder zei zij dat men al tientallen jaren probeert een vaccin te ontwikkelen tegen RNA-virussen zoals het Coronavirus, maar dat een dergelijk vaccin nooit is goedgekeurd.
Voordat mRNA-vaccins op grote schaal werden geïntroduceerd, zegt de professor, verwachtte zij reeds dat veel mensen ernstige bijwerkingen zouden ondervinden of mogelijk zelfs zouden overlijden.

“Mensen kunnen erg ziek worden. Al na een paar dagen kunnen hun organen falen en kunnen ze binnen een week sterven. Ik zou het vaccin niet nemen”.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram