De Nederlandse variant !

Sinds kort heeft men ontdekt dat er in Nederland een gevaarlijke mutatie is van Covid-19, namelijk de bitterbal. Het veroorzaakt vetzucht en het blijkt toch al wel enige tijd onder ons te zijn. Je kunt het op velerlei plekken oplopen en het is besmettelijk in zowel verhitte als ook in diepgevroren toestand.

Er is inmiddels een wetsvoorstel in de maak dat mensen die geen persoonlijke QR-code kunnen tonen waaruit blijkt dat ze minstens tweemaal in de week gedurende minimaal een uur in de sportschool hebben getraind, geen aanspraak kunnen maken op hun zorgverzekering bij een consult aan de diëtiste. Daarnaast dient u ieder halfjaar een boostervaccinatie te halen. Ook hiervoor geldt: geen booster, dan vervalt uw QR-code en daarmee uw recht op vergoeding wanneer u door vetzucht in het ziekenhuis dient te worden opgenomen. De verwachting is, zo gaan de geruchten in Den Haag, dat men druk bezig is met het ontwikkelen van een koppeling met de stappenteller. Uitsluitend bij voldoende stappen in een week blijft uw QR-code geldig. 

Het is de Nederlandse regering er alles aan gelegen om de burger gezond te houden. In de nabije toekomst zal het BMI-getal leidend zijn in het verkrijgen van een groene vink op uw smart-phone. Minister De Jonge is al druk bezig om afspraken te maken met telecomgigant Smart Connect voor de ontwikkeling van een smartphone die de benodige app kan verdragen. In overleg met Smart Connect en met firma Gifprik zal gestreefd worden naar een monopoliepositie zodat misbruik sneller kan worden gedetecteerd en iedereen in staat is om maximaal gezond te worden. 

04cfc0ca-189b-47d2-91f4-a08a7751886c
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram