Gevaccineerden zijn verantwoordelijk voor het dreigende ‘einde van de Westerse beschaving’

Vaccin-deskundige zegt dat “de gevaccineerden” verantwoordelijk zijn voor het dreigende “einde van de westerse beschaving”


O
nafhankelijk viroloog en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche heeft een nieuwe boodschap voor de wereld over wat er binnenkort staat te gebeuren als gevolg van Operatie Warp Speed.

Volgens de voormalige medewerker van de Bill & Melinda Gates Foundation broeit er een einde-van-de-wereld-situatie die zeker ten minste een deel van de westerse beschaving ten val zal brengen, schrijft Ethan Huff. En de schuldigen, zegt hij, zijn de “volledig gevaccineerden”.
 
Zodra antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) en andere vormen van door vaccinatie veroorzaakte AIDS (VAIDS) hun gang gaan in de lichamen van de gevaccineerden, zullen de gezondheidszorgsystemen overal snel overspoeld worden met zieke en stervende patiënten.
Hele ziekenhuissystemen en gezondheidszorggroepen zullen waarschijnlijk bezwijken onder het gewicht van al die ziekte en dood, wat op zijn beurt de samenleving zoals we die nu kennen zal doen instorten.
“Besluitvormers, in de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie), zullen verantwoordelijk, en aansprakelijk worden gesteld voor het dramatische gevolg dat dit biologische experiment op mensen mogelijk met zich mee kan brengen,” schrijft Bossche op zijn Voice for Science and Solidarity website.

Dramatische oproep aan WHO: topviroloog waarschuwt voor massale sterfte door Corona-vaccins


Ongevaccineerde kinderen zijn de enige toekomst voor de mensheid, zegt Bossche

De geest is al uit de fles, wat betekent dat er geen weg meer terug is. Het enige wat we kunnen doen, benadrukt Bossche, is toekijken en hopen op het beste – hoewel er weinig is om hoopvol over te zijn gezien de manier waarop de dingen nu al gaan.
Bossche voorspelt dat een nieuwe “golf” van de Fauci-griep de westerse wereld zal overspoelen. Deze zal worden aangedreven door de volledig geprikte mensen die wandelende spike-eiwitfabrieken zijn geworden die de wereld vervuilen met het gif dat zij blijven afgeven.
Zodra deze nieuwe golf opkomt, zal het allemaal snel gaan, waarschuwt Bossche. Overal zullen volledig geprikte mensen veel ernstiger ziekten oplopen dan voorheen, omdat hun immuunsysteem nu kapot is, waardoor ze weerloos zijn.
Deze volgende golf, zo stelt Bossche, zal virulenter worden in plaats van besmettelijk, wat betekent dat hij veel dodelijker zal zijn dan alle voorgaande stammen, varianten of subvarianten.
“De verliezen zullen enorm zijn,” zegt Bossche. “Er is letterlijk geen immuniteit, geen enkele bescherming meer voor de gevaccineerden.”
De enige echte hoop, zegt Bossche, is dat niet-gevaccineerde kinderen en anderen in de reproductieve leeftijd de wereld opnieuw zullen bevolken, zodra de massale uitroeiing die hij voorspelt op gang is gekomen.
Of er nog iets overblijft na zo’n gebeurtenis valt nog te bezien, maar Bossche zegt dat dit ongeveer het enige is waarnaar we kunnen uitkijken als Operatie Warp Speed de volgende fasen ingaat.

Niet iedereen is het met Bossche eens, ook evolutiebioloog James Lyons-Weiler, die we hier in het verleden hebben besproken. Gevaccineerd of niet, Lyons-Weiler zegt dat veel mensen zich prima zullen redden mocht er weer een coronavirus opduiken in de mate die Bossche verwacht.
“De evolutie zal de opkomst van een virus dat zowel dodelijk als zeer overdraagbaar is niet toestaan,” zegt Lyons-Weiler. “Bepaalde virussen zouden zich potentieel door de mensheid kunnen verspreiden. Dit is niet het einde van de beschaving.”
Steve Kirsch staat daarentegen meer aan de kant van Bossche. Omdat Bossche “extreem accuraat is geweest in zijn voorspellingen,” is het volgens Kirsch waarschijnlijk dat er binnenkort een apocalyps van het immuunsysteem op komst is.
“Ik ben het ermee eens dat de mensheid in groot gevaar is en dat veel mensen de komende jaren waarschijnlijk zullen sterven,” zegt Tess Lawrie, een arts-expert in evidence-based medicine en een van de oprichters van een groep die de World Council for Health heet.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram