Ik doe niet meer mee!

De kreet ‘Ik doe niet meer mee‘ werd in september 2020 uitgeroepen door vlogster Famke Louise als reactie op de steeds verder gaande coronamaatregelen. Door een heleboel druk van buitenaf heeft ze haar mening bijgesteld. Toch wordt de lading achter deze kreet geleidelijk aan weer actueel; inmiddels met meer inzicht, wijsheid en onderbouwing.

Wie het nieuws volgt herkent de patronen en weet dat er voor het najaar weer wordt ingezet op nieuwe maatregelen. Er wordt gewaarschuwd voor nieuwe coronavarianten en wederom mondkappen, lockdowns en vaccinaties worden niet uitgesloten. 

Bij de auteur roepen deze waarschuwingen vraagtekens op en tegelijkertijd ook enige nieuwsgierigheid naar wie zich opnieuw om de tuin laten leiden door alle gekkigheid. Inmiddels kunnen we toch wel constateren dat vaccineren enerzijds niets doet – wie heeft er geen corona gekregen en is toch gevaccineerd – en anderzijds zorgt het voor heel veel ongewenst bijwerkingen waarvan sommige met dodelijke afloop.
Ook de mondkappen bieden geen bescherming en het is inmiddels ook door onderzoek bekend dat lockdowns het virus niet remmen, maar wel zorgen voor verslechterde weerstand van andere ziekten dat zich dan in een later stadium wreekt. Denk aan een verdriedubbelingen van streptokokkeninfecties bij kinderen, om er maar één te noemen. Met andere woorden, Gaan we ons weer al die idioterie op de hals halen, of doen we in het najaar gewoonweg niet meer mee?

Daarnaast is het een gegeven dat de media voortdurend censuur toepassen en dat de overheden de media manipuleren. 

Recent kwam naar voren dat het kabinet in samenwerking met het RIVM de OMT-adviezen manipuleerden (lees hier) en al eerder werd duidelijk hoe de Duitse ministerie wetenschappers inschakelde om de bevolking angst aan te jagen (lees hier). 

Ook was al in september 2020 duidelijk dat de PCR-testen onbetrouwbaar zijn en geen uitsluitsel geven over de besmettingen (lees hier) en heel recent kwam door onderzoek aan het licht dat aan het begin van de vermeende pandemie in Italië de mensen op grote schaal besodemieterd zijn door in samenwerking met de Chinezen de situatie enorm op te kloppen en uit te vergroten door misinformatie uit te zenden (lees hier). 

De auteur van Een Kritische Noot vraagt zich af hoe het in godsnaam mogelijk is dat niet meer mensen zich besodemieterd voelen door onze overheid. Hoe kan het toch dat wij ons op deze schaal collectief voor de gek hebben laten houden en mee zijn gegaan in het hele beleid van maatregelen waarvan toen al bekend was dat het op geen enkele manier zou bijdragen aan het terugdringen van een virus waarvan ook twee jaar geleden al bekend was dat de mortaliteit gelijk of zelfs minder is dan een stevige griep? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mortaliteit van de vaccins, ook destijds al bekend en waarvoor gerenommeerde wetenschappers waarschuwden. Doet u nog mee in het najaar als de regering wederom met een ‘besmettelijke variant’ op de proppen komt? 

Mocht u na dit gelezen te hebben denken, ‘Ach, dit is weer zo’n wappie met zijn complotgedachten’, dan daag ik u uit om zelf eens onderzoek te doen. Lees het boek van Thierry Baudet die als een soort van complotterrorist werd weggezet toen hij zich kritisch ging opstellen begin 2020. De goede man heeft nu twee jaar later het gelijk aan zijn zijde en heeft in zijn voorspellingen op geen enkel punt ongelijk gehad. Ra, ra, hoe is dit mogelijk? Doet u nog mee? De auteur dezes deed al niet mee en is er alleen nog maar meer van overtuigd dat hij ook in het najaar zich niet zal conformeren aan welke corona- of apenvirus maatregel dan ook. 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram