Laatste waarschuwing aan de mensheid

Voormalig Pfizer wetenschapper geeft een laatste waarschuwing aan de mensheid

 
Voormalig hoofd wetenschapper van Pfizer, Michael Yeadon, geeft een dringende waarschuwing om nu te stoppen met het gehoorzamen van een leugenachtige regering.
Hij drukt mensen op het hart dat het niet zozeer om jezelf gaat, maar om je kinderen en kleinkinderen. Dat hen niet een normaal leven wordt ontnomen door een systematisch proces van angst en controle die zal leiden tot een verschrikkelijke tijd.
Hij wil met deze video de mensheid wakker schudden en moedigt iedereen aan deze video zo veel mogelijk te delen. Morgen kan alles weer normaal zijn, als we weigeren om mee te doen aan de systematische opbouw van leugens en bedrog door onze regeringen.
“We hebben toegelaten dat de overheid af en toe liegt, maar als ze liegen over iets technisch wat we kunnen controleren en als ze herhaaldelijk liegen gedurende een aantal maanden en ze liegen over alle aspecten binnen hetzelfde probleem, geloof mij dan alsjeblieft, ze vertellen je niet de waarheid. Dat betekent dat ze ergens mee bezig zijn en ik zeg je dat er iets ergs staat te gebeuren. Als je niet oplet kan je er niets meer tegen doen. En zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent.”
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram