Maskenpflicht per 1 oktober in Duitsland

Image

Duitsland wil in oktober beginnen met pesten ongevaccineerden

NIBURU, Onthullend & Bewustmakend Nieuws
donderdag, 04 augustus 2022 10:44
 pesten ongevaccineerden duitsland
Nog kunnen mensen in Duitsland even zorgeloos genieten van een paar mooie zomerweken, maar niet lang meer. De Duitse overheid is van plan om vanaf 1 oktober aanstaande ongevaccineerde burgers te pesten met verplichte mondmaskers.
We wisten dat het terug zou komen en in welke vorm het terug gaat komen blijkt nu uit de Duitse overheidsplannen.
In Duitsland heeft men de zogenaamde Wet Infectiebescherming (IfSG), maar deze loopt 23 september af. In deze wet kan de overheid op dit moment vrij weinig en dus komen ze nu met een nieuw wetsvoorstel.
Het bizarre van dit nieuwe wetsvoorstel is dat er geen sprake is van welk probleem dan ook met betrekking tot ‘corona’, maar dat men nu al de mondmaskers per 1 oktober aanstaande wil verplichten.
Het wordt net zoals met de winterbanden. De verplichte mondmaskers gaan in per 1 oktober en eindigen per 7 april 2023, ongeacht de werkelijke situatie.
De maskers worden sowieso weer verplicht in vliegtuigen en lange afstandstreinen, maar ook weer voor bepaalde binnenruimtes, maar dit niet voor iedereen.
Zo worden de maskers ook weer verplicht in ziekenhuizen en verpleeginstellingen en is ook een test verplicht, behalve als je kunt aantonen dat je recent een spuit hebt gehad, genezen bent ‘van corona’ of negatief bent getest.
Dit is heel handig, want zo zie je onmiddellijk welke mensen zo slim zijn geweest om geen spuit te halen.
Bovenstaande verplichtingen worden landelijk, maar daarnaast mogen deelstaten een maskerplicht invoeren voor bijvoorbeeld de horeca.
Daar mag je naar binnen met een masker of een negatieve test, behalve als je recentelijk een spuit hebt gehad of kortgeleden corona hebt gehad, dan vervallen die eisen. Daar zijn het dan in de praktijk alleen de niet ingespoten mensen die met een masker op moeten lopen, waardoor ze voor iedereen heel duidelijk herkenbaar zijn.
Het is een variatie van de gele Jodenster en dat is precies de bedoeling van de fanatieke minister Karl Lauterbach.
Hij ziet dit als een uitgelezen kans om op die manier mensen te dwingen een spuit te halen, want niemand wil opzichtig met een masker op rondlopen.
Het is typisch dat het toch weer Duitsland is die met een nieuwe vorm van Jodenster gaat beginnen. Het heeft natuurlijk geen enkele medische waarde, de bedoeling is dan ook alleen het pesten van de ongevaccineerde burgers.
Ze moeten als het aan Lauterbach ligt een soort wandelende schandpaal worden zodat iedereen naar hen kan wijzen en zeggen wat voor ‘slechte burgers’ ze zijn en hoe ze andere mensen in gevaar brengen.
De geplande regelgeving is een compromis waarover de federale regering in augustus moet beslissen. Het wetsontwerp gaat vervolgens naar de Bondsdag en de Bundesrat.
Het is een compromis tussen de Minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach en Minister van Justitie Marco Buschmann. Deze laatste was heel blij en zei over de komende Jodenster voor ongevaccineerden:
De maatregelen waartoe nu is besloten, zijn “effectief en tegelijkertijd redelijk”, aldus de FDP-politicus.
Minister Karl Lauterbach is trouwens dezelfde man die ervan overtuigd is dat de mRNA prikken niet werken, dit omdat ze nog nooit ergens hebben gewerkt.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram