Meldpunt vaccinatieschade

Sinds kort is Magdalena Dzambo begonnen met haar podcast The Long Shot. Een podcast waar zij in gesprek gaat met mensen die prikschade hebben opgelopen, maar ook met mensen die er op een indirecte manier te maken mee hebben. Met The Long Shot verplaatst Magdalena de verborgen onderwereld van prikschade naar de bovenwereld.
#10. Een speciale aflevering van The Long Shot. Magdalena is vandaag in gesprek geweest met Astrid in de studio van LNN Media. Het is een heel open gesprek geworden tussen een geprikt en een ongeprikt mens op een bijzondere underground locatie.
Astrid had al snel besloten om niet mee te doen met de C-prikken. Naast haar onderliggende aandoening, zijn er zoveel red flags geweest voor haar. Zij heeft 18 jaar geleden MS diagnose gekregen en deze aandoening is bij haar gelukkig stabiel gebleven en heeft er verder weinig last van. Als ze haar arts en neuroloog de vraag stelde ‘Zijn deze prikken veilig voor mijn lijf?’, kreeg ze te horen ‘We verwachten dat…’. Dit soort uitspraken stelden haar niet gerust. Zij is zich gaan verdiepen in de C-prikken en kwam erachter dat deze prikken helemaal niet veilig zijn. Ze hoorde de eerste geluiden uit Amerika en Israël die totaal niet overeen kwamen met wat de overheid zei. Astrid is geen Corona ontkenner of anti vaxer, maar ze gelooft niet dat de C-prikken dé oplossing zijn.
Lees HIER verder voor het hele artikel.
Magdalena Dzambo


The Long Shot is een plek waar mensen met of over vaccinatieschade hun verhaal kunnen delen.

 

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram