Met de kennis van nu…

Zenlerares Wanda Sluyter schrijft niet veel, maar gemiddeld eens in het halfjaar produceert ze een scherpe tekst waar je niet omheen kunt.
En zeker nu is haar column erg actueel met het naar buiten brengen van een waarschuwing van de AIVD over complotdenkers die de maatschappij zouden ondermijnen. Misschien zou onze regering eerst eens van tevoren na moeten denken wat reactie B impliceert als ze A inzetten. Dit leren kinderen al in hun opvoeding maar onze regeringen hebben dat kennelijk moeten ontberen.
Hieronder het begin van de tekst van het blog van Wanda Sluyter:
DE KENNIS VAN NU…
Her en der duiken er in de verloren c.q. main stream media dezelfde geluiden op: ‘met de kennis van nu blijken de lockdowns, de mondkappen, de anderhalve meter afstand, de avondklok, de vaccins, allemaal niet te werken’. De kennis van nu…
De kennis van nu….die wij al drie jaar hebben.
De kennis van nu…die de journalisten altijd als stoplap gebruiken om niet toe te hoeven geven dat ze volop meegedaan hebben aan grove misdaden tegen de mensheid – en niet alleen de laatste 3 jaar.
De kennis van nu….het argument gebruikt door mensen die willens en wetens blind willen blijven voor de werkelijkheid.
De kennis van nu….om mensen voor de gek te blijven houden zodat we niet eindelijk dit kwaadaardige systeem achter ons laten.
Lees verder op haar eigen website.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram