44% zwangere vrouwen miskraam in Pfizer-onderzoek

CULTURE — U.S. NEWS
WILL WITT and JONAS VESTERBERG

Bloedbad: bijna de helft van de zwangere vrouwen in Pfizer-onderzoek miskraam

Volgens Dr. Naomi Wolf, die een crowdsourced project runt om 300.000 Pfizer-documenten te analyseren die zijn vrijgegeven via een FOIA-verzoek, verloor 44 procent van de zwangere vrouwen die deelnamen aan het COVID-19-vaccinonderzoek van de medicijnfabrikant hun baby.

Origineel artikel in het Engels uit The Florida Standard

Zoals voor het eerst gemeld door American Greatness, blijkt uit onderzoek dat door feministische activist en auteur Dr. Naomi Wolf via haar website The Daily Clout is vrijgegeven, dat 44 procent van de zwangere vrouwen in de COVID-19-vaccinproef van Pfizer hun baby’s verloor.
Wolf, die een crowd-sourced analyseproject leidt van 300.000 pagina’s met Pfizer-documenten die zijn vrijgegeven in een uitspraak van januari door de Amerikaanse districtsrechter Mark Pittman van het noordelijke district van Texas, verscheen dinsdag in de show “War Room” van Steve Bannon.
“Vrouwen zullen begrijpen hoe tragisch dit is. Pfizer nam die sterfgevallen van baby’s, die spontane abortussen en miskramen, en hercategoriseerde ze als ‘herstelde nadelige effecten’. Met andere woorden, als u uw baby verloor, werd deze door Pfizer gecategoriseerd als een opgeloste bijwerking, zoals hoofdpijn die beter wordt’, vertelde Wolf aan Bannon in een emotioneel interview.
Ze legde uit dat voor zover ze wist, de documenten die werden vrijgegeven via een Freedom of Information Act-verzoek geen e-mails en andere communicatie tussen Pfizer en andere entiteiten of functionarissen bevatten, zoals de Food and Drug Administration en Dr. Anthony Fauci.
Op haar website beveelt de CDC nog steeds aan dat zwangere vrouwen worden gevaccineerd:
“COVID-19-vaccinatie wordt aanbevolen voor alle mensen van 6 maanden en ouder. Dit omvat mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven, nu proberen zwanger te worden of in de toekomst zwanger kunnen worden. CDC beveelt ook COVID-19-vaccins aan voor zuigelingen van 6 maanden en ouder van wie de [sic] moeder is gevaccineerd of een COVID-19-infectie heeft gehad voor of tijdens de zwangerschap.
Tech-miljonair Steve Kirsch, oprichter van Vaccine Safety Research Foundation, beweerde maandag in een bericht dat wereldwijd ongeveer 12 miljoen mensen zijn “vermoord door hun regeringen” als gevolg van het nemen van een van de COVID-19-vaccins.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram