Nieuwe prikronde aangekondigd, is er nog iemand die hier intrapt?

Toon, 14 september 2023

In het nieuws:

“Coronavaccinatie start volgende maand – Vanaf 2 oktober start een nieuwe vaccinatieronde tegen het coronavirus. Een grootschalige inentingscampagne is niet nodig. In totaal komen 4 miljoen mensen voor een vaccin in aanmerking.”

Het afgelopen jaar is het ene onderzoek na het andere geweest dat heeft aangetoond hoeveel serieuze bijwerkingen zijn ontstaan door het vaccineren met een mRNA-vaccinatie. Zeker als mensen corona hebben doorgemaakt en zich dan alsnog hebben laten boosteren, dan is er een verhoogd risico op hartfalen en long-covid. Noem mij trouwens één persoon die is gevaccineerd en niet alsnog Covid-19 heeft doorgemaakt. De waanzin ten top, want er is geen betere bescherming dan natuurlijke immuniteit, dus waarom zou je dan nog een prik laten zetten. Een kwestie van gezond verstand gebruiken.
De coronaperiode is erg leerzaam geweest en heeft een nieuwe kijk opgeleverd op de gezondheidszorg en de pharmaceutische industrie. Het valt domweg niet meer te ontkennen dat de jaren ’20-’21-’22 en ook nog ’23 één grote politieke leugen zijn geweest. De verantwoordelijke ministers weten dit en de één na de ander stapt op en wil geen verantwoordelijkheid meer dragen. De Nederlandse politiek loopt leeg, alleen de politici die van meet af aan kritisch zijn geweest op het overheidsbeleid blijven fier aan. Zij hebben niets te vrezen. De weglopers zullen hun beleid op een later moment verdedigen met ‘naar goeddunken gehandeld’ of ‘met de wijsheid van nu, maar dat konden we toen niet weten’, enzovoorts. Maar dat zijn grove en flagrante leugens, want iedereen die ook maar een beetje vermogen heeft tot nadenken, kon op voorhand al beredeneren dat het niet klopte. De regering wist dit sowieso.
Maar laat ik de vraag eens aan de lezer zelf stellen:
Beste lezer of lezeres, mag ik je oprecht vragen, als je terugkijkt op de gehele coronaperiode, heb je dan werkelijk het idee dat wat men vaccinatie pleegt te noemen, jou geholpen heeft in je weerstandsopbouw tegen Covid-19? En als je hierop met ja antwoord, is dit dan een oprecht antwoord, of verdedig je jezelf tegen beter weten in omdat je anders iets bij jezelf toelaat wat je niet wilt toelaten, namelijk een mateloze onzekerheid over het feit dat jij iets in je lijf hebt laten spuiten dat er nooit meer uitgaat?
Wanda Sluyter, zenlerares, heeft over dit fenomeen een zeer goed artikel geschreven met de titel ‘Zwemmen in een zee van zelfbedrog‘. En als je dan toch aan het lezen bent, lees dan ook eens de rest van haar artikelen op haar BLOG. Het zou zomaar het begin kunnen zijn van een heel interessant en helend zelfonderzoek. Van harte aanbevolen!

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram