Pfizer wist dat dit zou gebeuren

Gevaccineerden hebben 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen, zegt Pfizer-onderzoek

Robin de Boer 22 maart 2022 17:00

In acht maanden zijn er meer mensen overleden aan het coronavaccin dan in de afgelopen 30 jaar aan alle andere vaccins bij elkaar, zegt advocaat en voorzitter van Children’s Health Defense Robert F. Kennedy jr.
Officieel zijn er in de Verenigde Staten een slordige 20.000 sterfgevallen geregistreerd na coronavaccinatie, maar volgens Kennedy ligt het sterftecijfer veel hoger, ‘waarschijnlijk 40 keer zo hoog’.


Pfizer wist dat dit zou gebeuren

“Als mensen de waarheid kenden, zouden ze dit vaccin niet nemen,” zei hij. “Het voordeel bedraagt na zes maanden nul of minder dan nul.” In Groot-Brittannië is gebleken dat mensen die gevaccineerd zijn meer kans hebben om corona te krijgen dan mensen die ongevaccineerd zijn.
“We weten dat Pfizer wist dat dit zou gebeuren,” aldus Kennedy. Hij verwijst naar het klinisch onderzoek naar het Pfizer-vaccin, dat slechts zes maanden duurde. Na afloop van dat onderzoek waren er 20 mensen gestorven in de vaccingroep en slechts 14 in de placebogroep.


En toch deden ze het

In de vaccingroep kregen vijf mensen een hartaanval, in de placebogroep slechts één iemand. Gevaccineerden hebben dus – volgens het onderzoek van Pfizer – 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen dan ongevaccineerde mensen, stelt Kennedy.
“Ze wisten dat ze veel mensen zouden vermoorden. En toch deden ze het.”

  

  

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram