Vaccineren helpt ons uit de crisis…

… blijkt uit onderstaande berichtgeving. Ga zo door demissionair kabinet! Lees het voor zichzelf sprekende nieuws van vandaag en laten we vooral doorgaan met onderscheid maken tussen gevaccineerden en ongevaccineerden. Och, wisten jullie dit niet? Nou, ik wel hoor, ik zie de één na de andere gevaccineerde in mijn directe omgeving alsnog corona krijgen. En weet je wat zo leuk is? Ze mogen gewoon overal naar binnen met hun QR-code, dus ook bij hun kwetsbare moeder in het verpleeghuis om die naast een liefdevolle omhelzing ook een besmettelijk Covidje over te brengen. Tof beleid Huug!

25 besmettingen onder voormalige Kamerleden na uitje
Zeker 25 voormalige Kamerleden zijn besmet geraakt met het coronavirus na een gezamenlijk uitje met een bus begin november. Dat bevestigt de vereniging van oud-parlementariërs aan persbureau ANP. Eerder werd al bekend dat veertien leden van de vereniging het virus hadden opgelopen tijdens het uitje, maar dat aantal is nu dus bijna verdubbeld. Hoe zij eraan toe zijn, is niet bekend. Volgens voorzitter Jan Kees Wiebenga waren alle deelnemers gevaccineerd. “Het is heel vreemd en raadselachtig.”

Heel Nederland voor het eerst donkerrood op Europese kaart
Nederland is sinds vandaag volledig donkerrood gekleurd op de Europese kaart van coronagevallen. Het is voor het eerst sinds het begin van de pandemie dat alle twaalf provincies het hoogste waarschuwingsniveau krijgen. Groningen en Drenthe werden vandaag als laatste als donkerrood aangemerkt.

Beste Hugo, vertel eens: was het niet zo dat we ons uit de pandemie zouden vaccineren? Wat vreemd Hugo dat er steeds meer gevaccineerden besmet raken. Hoe kan dat Hugo? Ben jij na de coronacrisis ook bij het tribunaalfeestje om je te verantwoorden voor al het leed dat je miljoenen mensen hebt aangedaan met dit wanbeleid? Fijn om samen met Rutte in het beklaagdenbankje te verantwoorden hoe dit wanbeleid tot stand is gekomen. Volgens mij wordt het dan best gezellig en kan er weer met miljarden gestrooid worden, maar nu niet ter compensatie maar voor schadeloosstelling van al die mensen die hun zaak hebben moeten sluiten, die nodeloos beboet zijn omdat ze zich als mensen hebben gedragen, schadeloosstelling aan al die studenten die forse achterstanden hebben opgelopen, gezinnen die verdeeld zijn geraakt, mensen met psychische problemen, enzovoort, enzovoort. Ik verheug me nu al op een gezellig tribunaaltje en laten we dan ook Grapperhaus uitnodigen en wellicht ook enkele buitenlandse beleidsmakers. Kan niet wachten…

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram