De vergissing wordt steeds duidelijker

Het zal een kwestie van tijd zijn dat de ene na de andere misstap in het coronabeleid aan het licht komt. Avondklok, mondkappen, lockdowns, desinfectanten bij elke ingang, wat hebben we toch een idioterie over ons heen gekregen. En dat allemaal vanwege een virus dat niet boven de zwaarte van een stevige seizoensgriep uitkwam. Dat we dit allemaal gepikt hebben! Met als klap op de vuurpijl dat we nog bijna een verplichting tot vaccinatie door de strot geduwd hebben gekregen. Ongelooflijk! Hieronder opnieuw een toegeven van het falende beleid:

Deense gezondheidsautoriteit geeft toe dat het vaccineren van kinderen een vergissing was.

De directeur van de Deense gezondheidsautoriteit, Søren Brostrøm, verklaarde op 22 juni j.l. in een uitzending van de Deense televisie TV2 “Met de kennis die we vandaag hebben, hebben we er niet veel aan gehad om kinderen vorig jaar te laten vaccineren tegen het coronavirus.”
“We zijn wijzer geworden en zouden vandaag niet hetzelfde doen”, zegt Brostrøm.
TV 2 vervolgt: Vanaf half juli vorig jaar werden de eerste 12-15-jarige kinderen in Denemarken uitgenodigd om een ​​vaccinprik tegen het coronavirus te krijgen. In november kregen 5-11-jarigen ook het advies om zich tegen het virus te laten vaccineren.
Destijds werd gesteld dat de vaccinaties niet hoofdzakelijk voor de kinderen zelf waren, maar om de epidemiebestrijding in Denemarken te verzekeren.
Toen Søren Brostrøm te gast was bij het televisieprogramma ‘Go evening Live’ op TV 2, werd hem gevraagd of het een vergissing was om kinderen te vaccineren.
“Met wat we nu weten: ja. Met wat we toen wisten: nee”, was het antwoord.
Tijdens het tv-programma ‘Go evening Live’ liet Brostrøm ook een bericht achter voor de ouders die hun kinderen hebben laten vaccineren:
‘Ik wil elke ouder die hun kind heeft gevaccineerd in de ogen kijken en zeggen: je hebt het juiste gedaan en bedankt voor het luisteren.’ Maar tegelijkertijd – en dat is het belangrijkste om vertrouwen te behouden – geef ik toe en zeg ik dat we slimmer zijn geworden en dat we vandaag niet hetzelfde zouden doen. En dat gaan we in de toekomst niet doen.”
Het zou de Nederlandse gezondheidsautoriteiten sieren het Deense voorbeeld te volgen, en te stoppen met het aanbevelen van het vaccineren van gezonde kinderen.
Kijk de Deense uitzending hier >
Voor meer informatie over ons standpunt omtrent kinderen, ga naar onze onderbouwingspagina Kinderen.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram