Verplicht vaccineren, leg eens uit?

Alleen al dit onderwerp ter discussie brengen getuigt van een inhumaan politiek beleid dat alleen maar gericht kan zijn op het bewust aansturen van een tweedeling in de maatschappij. Machiavelli schreef ruim 500 jaar geleden al in zijn boek ‘De heerser’ hoe het principe van verdeel en heers werkt. Voor auteur dezer website zijn er maar twee manieren om dit te kunnen interpreteren, te weten:

  1. We zijn een beetje erg maf geworden in onze collectieve angst voor een stevig griepvirus dat weliswaar best venijnig kan zijn, maar strikt genomen niet besmettelijker of dodelijker is dan een zware griepepidemie, die we om het aantal jaren meemaken, bron: ‘Alle wegen leiden naar het vaccin
     
  2. Er is een andere agenda die gevoerd wordt op een mondiaal niveau waarvan voor ondergetekende vooralsnog onduidelijk is wat de drijvende kracht of het belang is om alle mensen gecodeerd te krijgen via een app-systeem. In een 16 minuten durende documentaire wordt hier uitleg over gegeven en dat is zeer afschrikwekkend. Kijk er zelf eens naar in de korte documentaire hieronder.

 
In eerdere berichten heb ik de lezer gevraagd om vooral heel kritisch te zijn en zelf na te denken. Spring niet van het dak omdat degene voor u springt, maar beoordeel de situatie zelf. In dat licht bezien wil ik de lezer vragen om de volgende overweging mee te nemen in het denkproces: Denkt u werkelijk dat we nog steeds handelen vanuit gezondheidsredenen waar het Covid-19 betreft? Kunt u nog naar Hugo de Jonge luisteren als hij voor de zoveelste keer vanuit de grond van zijn hart beloofd dat een bepaalde maatregel er beslist niet gaat komen? Is het niet uitermate vreemd dat het demissionair kabinet aanblijft en ondertussen gewoon doorgaat met wet- en regelgeving? Zo heb ik nog wel een aantal vragen die op z’n minst de wenkbrauwen doen fronsen.

Denkt u voor uzelf, alsublieft. Als u vindt dat corona werkelijk zo gevaarlijk is en dat we de gehele maatschappij moeten ontwrichten om grip te krijgen op een virus dat je door vaccinatie in ieder geval niet kunt uitbannen. De kaart van Europa kleurt volledig rood tot donkerrood, ondanks een hoge vaccinatiegraat en boosterprikken. Denk beste mensen, denk na!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram