Het verspreiden van desinformatie Covid-19

De grote vier, vormgevers van een staatsgevaarlijk kabinet, ondermijners van onze democratie.

Opdat we nooit vergeten wie onze rechten te grabbel hebben gegooid. Weet dat het deze mensen zijn die uw onderneming te gronde hebben gericht, die de maatschappij heel doelbewust hebben gepolariseerd, die medisch onderscheid hebben aangebracht, die verplichte vaccinatie in overweging hebben genomen, die kinderen willen injecteren met een experimenteel vaccin, die meegewerkt hebben aan leugens en het verspreiden van desinformatie, die toe hebben gestaan dat heel veel mensen beboet zijn, dat families tegen elkaar zijn opgezet en dat mensen geen waardig afscheid van elkaar hebben kunnen nemen. Het zijn deze mensen die een avondklok hebben ingesteld, een avondklok notabene in Nederland, een vrij land… Vergeet dit nooit! 

  
Nee hoor, je hoort mij niet zeggen dat deze figuren iets zou moeten overkomen, dat zou onethisch zijn en in strijd met onze wetten. Dat moeten we nooit willen. Laat daarentegen ons rechtenstelsel z’n werk doen en laat deze mensen, en allen die hen steunen en gesteund hebben, inclusief GGD-artsen en medisch personeel, zichzelf verantwoorden voor een groot tribunaal met de centrale vraag: Waarom?

Waarom als we weten dat de injecties niet goedgekeurd zijn? Waarom als we weten dat kinderen en jongeren geen risico lopen? Waarom als bekend is dat er bijwerkingen zijn die tot de dood leiden? Waarom, waarom, waarom?

Al in oktober 2020 kwamen er berichten dat de Duitse politiek wetenschappers manipuleerden om de ernst van Covid-19 te overdrijven om angst onder de bevolking te genereren. In die zelfde periode kwam uit de mond van Marion Koopmans dat binnen de Europese politiek duidelijk was dat mondkapjes geen enkel effect hadden. Al van voor die tijd wist men dat oppervlakten niet besmettelijk waren en dat mensen massaal hun handen desinfecteerden met antibacteriële gel in plaats van antiviraal. In mei 2020 was er geen sprake meer van een pandemie en kon er afgeschaald worden. Enzovoorts… Waarom, waarom, waarom?

Daarom… verlies deze vier mensen nooit meer uit beeld, ze zijn de belichaming van een anti-democratie.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram