‘Het is vijf over twaalf!’ waarschuwt dr. Geert Vanden Bossche

Hoewel het inmiddels ‘vijf over twaalf’ is, kan het tij volgens de vaccinoloog Vanden Bossche nog gekeerd worden. Daarom doet hij een ultieme oproep aan de autoriteiten om de mensheid te behoeden voor een ‘humanitaire ramp’.
Al vanaf dat de eerste prikken werden gezet, wijst de Belgische vaccinoloog dr. Geert Vanden Bossche op de mogelijke risico’s van massavaccinatie tijdens een pandemie. Dit leidt volgens hem tot varianten die zowel besmettelijker als ziekmakender zijn.
Vaststellend dat zijn voorspellingen uitkomen, roept hij de autoriteiten op om per direct van koers te wijzigen. “Omdat ik er niet meer tegen kan. Voor mij is het ondraaglijk geworden om te zien hoe onze gezondheidsautoriteiten, experts en regeringen nog steeds proberen de mensen te doen geloven dat de COVID-19-vaccins veilig zijn en dat zij de pandemie onder controle kunnen krijgen.” Hij heeft geen goed woord over voor de vaccinatiecampagnes. “Het is een ongelooflijke blunder en een belediging voor de wetenschap.” Hier is zijn videoboodschap te zien.
Voor het volledige artikel lees hier verder.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram