Week van de vaccinatieschade

Lareb ‘s-Hertogenbosch 26 september 2022

In het kader van de Week van de Vaccinatieschade werd op maandag 26 september om 12:00 uur door de samenwerkende onafhankelijke media bezoek gebracht aan Bijwerkingencentrum Lareb in ’s-Hertogenbosch. De organisatoren van de Week van de Vaccinatieschade bezorgen daar maandag de nieuwe editie van De Andere Krant. In deze editie is een 12 pagina’s tellend katern opgenomen over Vaccinatieschade, waaronder negen interviews met slachtoffers.
Het doel van de Week van de Vaccinatieschade is om het onderwerp bespreekbaar te maken en de slachtoffers een gezicht te geven. Hun klachten worden nauwelijks serieus genomen en de aantallen gebagatelliseerd. Een 4 meter hoge opblaasolifant moet duidelijk maken dat de olifant in de kamer nu eindelijk besproken moet worden. Donderdag 29 september is de olifant te zien bij de Tweede Kamer in Den Haag.
Bij Bijwerkingencentrum Lareb.nl zijn inmiddels meer dan 229.000 meldingen van bijwerkingen binnengekomen, die een verband zouden kunnen houden met de coronavaccinaties. Daarnaast is er in Nederland al wekenlang sprake van onverklaarde oversterfte. Doordat het Ministerie van VWS geen geanonimiseerde data vrij wil geven is niet uit te sluiten dat de coronavaccins hierbij een rol zouden kunnen spelen. De organisatoren zijn van mening dat er nu echt serieus onderzoek moet worden gedaan naar een mogelijk causaal verband en dat de vaccinatieronde gepauzeerd moet worden, totdat duidelijk is dat de vaccins echt veilig zijn.
Bezoek de website voor meer info over de gezamenlijke Onafhankelijke media actie: Week van de vaccinatieschade: https://www.vaccinatieschade.com/
Steun LNN! Doneer of wordt lid! https://www.lnnmedia.nl/doneren/ https://webshop.lnnmedia.nl/?product=…
Bezoek ook onze webshop voor de coolste LNN T-shirts en Hoody’s? https://webshop.lnnmedia.nl/
Heel veel liefs,
Het LNN team

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram