Zeg NEE !

Permanent prikken

jan 10, 2022

Nederland heeft nu al voldoende coronavaccins ingekocht voor een achtste prikronde. Wat zich begint af te tekenen is dat van burgers verlangd gaat worden dat zij om de paar maanden een prik halen. Hoe ver reikt de bereidheid onder de bevolking om mee te werken aan zo’n programma?

Bij veel mensen begint het besef in te dalen dat de regering van hen verlangt dat zij om de paar maanden een prik nemen, al wordt dat nog niet hardop gezegd. Tijdens de persconferenties lijken de ministers meer bezig met de actuele omstandigheden, maar de korte horizon die zij ons voorhouden is schijn. Achter de schermen wordt een enorm apparaat opgetuigd om deze prikken te produceren, te distribueren en uiteindelijk toe te dienen, meerdere malen per jaar. De reguliere media zijn alvast aan het inmasseren “dat we nog wel even aan de gang blijven met de coronavaccins”, alsof het normaal is om heel de bevolking in te enten tegen een seizoensgebonden luchtwegvirus met een overlevingskans van 99,85%. En ook alsof er niet een betere besteding is voor die miljoenen euro’s, zoals voor het wegwerken van personeelstekorten in de zorg.

…alsof het normaal is om heel de bevolking in te enten
tegen een seizoensgebonden luchtwegvirus met een overlevingskans van 99,85%

Lees verder: permanent prikken in een vaccinatiepaviljoen


Kijk ook eens naar deze video: https://twitter.com/VegtDoor/status/1480499190106972160

Alleen als we met velen NEE zeggen tegen het onzinnige beleid van onze regering zal de idioterie stoppen. Alstublieft beste mensen, voor uw eigen gezondheid en voor het welzijn van Nederland: STOP met het halen van een boostervaccinatie. Het is de enige manier om weer terug te keren naar een maatschappij die ons inmiddels vreemd aan het worden is. Uit zichzelf zal de regering niet stoppen, waarom niet? Er hangt teveel van af, denk aan afspraken met de farmaceutische industrie waar onvoorstelbaar veel geld verdiend wordt, maar denk ook aan de juridische gevolgen zodra de pandemie z’n ernst verliest. Er zijn zo belachelijk veel mensen gedupeerd geraakt door alle onzinnige maatregelen dat als het besef gaat komen dan zullen er veel rechtszaken aangespannen worden om boetes terug te vorderen. Ondernemers die forse schade hebben opgelopen zullen zich gaan verenigen om collectief verhaal te halen, kortom, dan is het hek van de dam en kan FvD nog weleens gelijk krijgen dat bewindslieden zich dienen te verantwoorden voor iets dat we een tribunaal kunnen noemen. En als ik eerlijk ben: laten we hopen dat dit gebeurt!

Gaat u ermee akkoord als we vrijdag te horen krijgen dat de lockdown wordt verlengd?

Bent u het ermee eens dat we weer aan de mondkappen moeten en nu zelfs in de buitenlucht en kinderen de hele dag in de klas?

Kunt u zich vinden in het krijgen boostervaccinaties om de paar maanden, wetende (althans als u zich ingelezen heeft) dat met iedere vaccinatie uw immuunsysteem ondermijnd en zwakker wordt?

Is het normaal dat jonge kinderen ingeënd worden met een goedje dat nog altijd niet goedgekeurd is, waarover de producent geen enkele verantwoordelijkheid hoeft te dragen en wat de oorzaak is van onverklaarbare oversterfte?

Wilt u dit allemaal voor een pandemie die al sinds mei 2020 geen pandemie weer is?

Weet u dat Spanje de pandemie al afschaalt naar een gewone griep en dat er meerdere landen hierin gaan volgen?

Beseft u dat uzelf de pandemie instand houdt door u te laten leiden door angst en te dansen naar de pijpen van een kabinet waar nauwelijks nog iemand vertrouwen in heeft?

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram