Heerlijk barbecueën !

Vleeseten is niet alleen moorddadig, het is ook nog eens ronduit goor.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen geen vlees meer eten en kiezen voor vegetarisme of een veganistisch dieet. Vaak is dierenleed of milieubewustzijn een motivatie, maar ook voor je eigen gezondheid is het aanbevelenswaardig om eens te proeven hoe een stukje vleesvanger smaakt. Heel goed tegenwoordig!

Hiernaast een opname van wat je in je ogenschijnlijke smakelijk lapje vlees kunt aantreffen. Dit weet je meestal niet omdat er zoveel peesjes en andere onduidelijkheid te zien valt. Of het is gewoonweg een gepaneerde schnitzel waar je sowieso niets op ziet. Maar weet dat je zomaar in een prop pus of andere zwijnerij je tanden kunt zetten.

Heerlijk met een smaakverhullend cocktailsausje eroverheen, drankje erbij om het geheel weg te spoelen en over tien jaar zie je maar weer wat er bij jou weggesneden moet worden omdat je barbecueën wel erg lekker vindt.

Smakelijk!

Hierbij nog enkele sites met achtergrondinformatie over veganistisch eten voor het geval dat je van eetgewoonte wilt veranderen omdat dode dieren eten je toch wel erg heeft doen walgen:


En ik neem aan dat je de veel geprezen Netflix documentaire kent “The Game Changer”,
hieronder te bekijken.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram