Dit maakt mij boos!

Toon, 6 januari 2024

Vandaag las ik in een krantenartikel dat Ferd Grapperhaus vindt dat je “Je moet je verzetten tegen een extreemrechtse partij als de PVV die de rechtsstaat ondergraaft.”
Wat zullen we nu krijgen? Gaat deze kale graftak ons Nederlanders vertellen wat er moet gebeuren in politiek Den Haag? Hoe durft hij? Waar bemoeit hij zich mee? 
Als voormalig minister van justitie en veligheid stond hij vierkant achter het beleid dat in de coronaperiode de vrijheid en de rechten van mensen ernstig geschonden heeft. Hij was ook zeer uitgesproken over mensen die zich niet aan de regels hielden om vervolgens zelf de fout in te gaan door met velen dicht bij elkaar zijn eigen bruiloft te vieren.
Gaat deze onbenul zich nu uitlaten over een partij waar op democratische wijze heel veel mensen op gestemd hebben? Dit is van de orde: de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Nee, erger nog, waarschijnlijk is mede door zijn beleid en uitspraken dit de tegenreactie van heel veel Nederlanders. Grapperhaus heeft als minister bijgedragen aan het zaaien en moet nu niet mopperen over de oogst die het oplevert.
Dus meneer Grapperhaus, net als uw mede coronaministers Rutte en De Jonge… mond houden, ophoepelen en laat alsjeblieft nooit meer iets van je horen!
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram