Prognose herfst 2022

Wat kunnen we verwachten in het najaar?

Het klimaat als angstverwekker en verdienmodel

Evelien Nijeboer

Het rapport uitgebracht in februari jl. van het International Panel for Climate Control (IPCC) leverde alarmerende voorpagina krantenkoppen op: “Het is nu of nooit!” “De natuur trekt het niet meer!” “De CO2-uitstoot moet nú omlaag!” Flinke investeringen zijn nodig volgens het IPCC, om rampen van Bijbelse omvang te voorkomen. Ook de Earth Day van 22 april jl. stond in het teken van ‘investeren in de Aarde’. De IPCC waarschuwing kwam dit keer bijzonder moeizaam tot stand, omdat er door wetenschappers en beleidsmakers uit 190 landen via een online platform dag en nacht vergaderd moest worden over wat hun rapport zou gaan zeggen. De te verwachten aankondiging van een ophanden zijnde planetaire ramp hielp met het inluiden van de eerstvolgende fase van de angstcampagne, begonnen met de zogenaamde Covid19-pandemie, die inzet op een machtsgreep naar totale wereld controle.

Lees het artikel verder in Gezond Verstand

 
STOP de permanente coronawet !!!

Terwijl het lijkt alsof we van de vrijheidsbeperkende coronamaatregelen verlost zijn, heeft het kabinet laten weten dat er een permanente coronawet wordt voorbereid. Zeer zorgwekkend!
Bij het invoeren van de ‘tijdelijke’ spoedwet waarschuwde FVD al dat we nooit meer van de maatregelen af zouden komen. Helaas lijkt het erop dat we ook hier gelijk in krijgen.
Met een permanente wet krijgt de overheid voorgoed de macht om onze levens te controleren, door nieuwe lockdowns in te voeren en onze grondrechten steeds weer van ons af te pakken.
Als deze wet wordt aangenomen, zal onze vrijheid voorgoed slechts voorwaardelijk zijn. Dat mogen we niet laten gebeuren. We moeten alles op alles zetten om dit tegen te houden. Dat kunnen we alleen samen!
Teken nu onze petitie en deel die met zo veel mogelijk mensen!

Teken HIER

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram