Stemmen op 16 maart

Als je me twee jaar geleden had gezegd dat ik twee jaar later op Forum voor Democratie zou gaan stemmen, dan had ik je per direct voor gek versleten. Toch is dit momenteel de partij die mijn stem gaat krijgen. Waarom?

  • het is de enige partij die de afgelopen twee jaar opstond voor onze vrijheid,
  • het is de enige partij die het coronabeleid steeds scherp ter discussie stelde,
  • we hebben het mede aan deze partij te danken dat we onder de verplichte vaccinatie zijn uitgekomen,
  • met deze partij gaan we voorkomen dat we in de nabije toekomst niet met allerlei waanzin geconfronteerd gaan worden op het gebied van milieu en de eigen waarden van ons Nederlander zijn.
  

Het Coronabedrog

Een zeer lezenswaardig boek dat de vinger legt op alle maffigheden van de afgelopen twee jaar. Is het een massapsychose geweest waar we in zaten of zijn we gewoon op brute wijze belazerd? De geschiedenis gaat het ons leren…


Wie gelooft er werkelijk nog in het verhaal van vaccinatie, boosters en nog meer boosters? En al helemaal niet bij kinderen en jongeren die geen enkel risico lopen bij Covid-19, maar wel kans hebben op nare bijwerkingen door vaccinaties. Steeds meer artsen laten zich hierover uit, lees het verhaal van hartchirurg prof. dr. Jan Grandjean.

Geïnteresseerd in het beeldmateriaal door een interview met deze man, kijk dan naar de uitzending van blckbx.tv maar werp ook geregeld eens een blik op de website van Stichting Artsen Covid Collectief die vanuit het medische vakgebied een tegengeluid geven dat goed onderbouwd is vanuit de eigen expertise.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram