WEF Davos

Tweet

Mark Rutte
@MinPres

Vandaag en morgen ben ik met een kabinetsdelegatie aanwezig in Davos voor het @WEF.
Dit is bij uitstek de gelegenheid om met relevante internationale partners uit politiek, bedrijfsleven en ngo’s te spreken over belangrijke onderwerpen als Oekraïne en duurzame energie.

Tweet

Geert Wilders
@geertwilderspvv
Wat moet je daar weer Rutte tussen al die elitaire patsers met hun privévliegtuigen die aan niemand verantwoording afleggen en in hun grenzeloze arrogantie pretenderen te weten hoe WIJ ons leven moeten leiden? Walgelijk.
 
Geert Wilders
@geertwilderspvv
 
Schiphol zit muurvast, immigratie loopt de spuigaten uit, groot woningtekort, peperdure boodschappen, torenhoge inflatie, spaarders gepiepeld en ondertussen zit het halve kabinet in Davos aan de kaviaar en de champagne. Stelletje nietsnutten.
Ik zeg: #nieuweverkiezingen!
1,500 Private Jets Travel To Davos, Discuss Climate | Climate Change ...

Replying to

Met 1500 privejets naar Davos om de hardwerkende burger vervolgens te vertellen dat ze niet met het lijnvliegtuig naar spanje mogen
 

Replying to

Kunnen we nagaan hoeveel CO2 dit praatclubje in totaal uitgestoten heeft?
 

Replying to

1500 privé vliegtuigen naar Davos. of U even de kachel op 18 kunt zetten en minder douchen.
 
Image
 

Replying to

Is het wel heel duidelijk hoeveel geld er naast het normale lidmaatschap heen gaat? Die verdwenen miljarden moeten tich ergens blijven!?
 

Replying to

Rutte zei toch het WEF-boek over The Great Reset niet gelezen te hebben. Dit is een bevestiging van zijn eigen leugen!
 

Replying to

Wat denk je Geert ? Wel eens boeken van ome klaus gelezen ? Je maag draait om maar ja daar wil de slaapkamer niet aan hè? Luister eens wat vaker naar de enige partij die dat al jaren roept, slechter zul je er niet van worden
 

Replying to

Rutte had toch geen actieve binding met WEF?
 

Replying to

Ja het #WEF was een complottheorie, iets voor wappies. Rutte wist nergens van, kon de heer Schwab niet en evenmin zijn boek. Boek lag op tafel en schreef Schwab zelfs een bedank brief. Ondertussen zitten ze in Davos met een 5000 man sterk priveleger en bepalen onze toekomst. 
 
Image
Replying to
Ook zijn reis, contributie en verblijf zijn weer op ONZE kosten. Terwijl NIEMAND hem gevraagd heeft daar voor ons heen te gaan.
 

Replying to

Enkele maandjes geleden wist deze LEUGENAAR zogenaamd nog niets van het WEF af….. #WEF #Rutte
 

Replying to

#Rutte is zijn volgende baantje aan het zekerstellen, terwijl hij beter hier kan gaan zorgen dat onder zijn bewind niet nog meer mensen sterven door zijn toedoen.
 

Replying to

Geen enkele politieke partij in NL heeft het ondersteunen of navolgen van het WEF in z’n verkiezingsprogramma staan. Ook is deelname en financiering van het WEF geheel buiten democratische besluitsprocessen gehouden. Ons is niet gevraagd wat we vinden de plannen van het WEF.
 

Replying to

Jij weet hoe Rutte is ik weet hoe Rutte is duizenden andere weten hoe Rutte is nu nog de rest nog die maar niet snappen dat Rutte een narcistische leugenaar en bedrieger is 
 

Replying to

Rutte, kom eens voor gewone mensen op….ipv de rijksten rijker maken..
 

Replying to

En stopt de lekker duurzame kerosine dampende KLM nog een paar honder mio toe.#Rutte
 
Etc….
…mensen vinden hier iets van meneer de minister-president.
 
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram