Animal Rights

ANIMAL RIGHTS IN AMSTERDAM EN DEN HAAG MET LED WAGEN

 
Afgelopen zaterdag gingen twee Animal Rights medewerkers op pad met een LED wagen. Op de LED wagen werden confronterende beelden getoond van de jacht in Nederland. Gewapend met een camera, fiets en een grondig uitgestippelde route, gingen wij het centrum in van Amsterdam en Den Haag!

TE WEINIG MENSEN KENNEN DE BEELDEN

Veel voetgangers en fietsers keken met open mond naar de schokkende beelden van hazen die nekslagen krijgen, ganzen die geëxecuteerd worden en eenden die uit de lucht worden geschoten. De geschokte reactie van de vele voorbijgangers was duidelijk te zien. Campagnecoördinator Aysis Plet: “Harde beelden zoals getoond worden op de LED wagen ziet de gemiddelde mens zo gauw niet. Veel mensen weten bovendien niet eens dat er gejaagd wordt in Nederland.”
 
“De jachtlobby voert helaas vaak nog het hoogste woord in de media, maar hier willen wij verandering in brengen”
Campagnecoördinator Aysis Plet
Met de beelden wil Animal Rights graag aandacht vragen voor de vaak onzichtbare slachtoffers van de jacht, en daarbij een oproep doen aan de media om kritischer te zijn in haar berichtgeving over de jacht. Campagnecoördinator Aysis Plet: “De jachtlobby voert helaas vaak nog het hoogste woord in de media, maar hier willen wij verandering in brengen.”
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram