Kerstdiernee, fijn voor mens èn dier!

Nieuwsbrief van World Animal Protection

December 2022

Het is bijna zover: de heerlijkste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Lekker eten, hartverwarmende drankjes en hopelijk voor veel mensen fijn samenzijn met geliefden. En over eten gesproken: kies jij de komende feestdagen ook voor een Kerstdiernee? Net zo feestelijk, maar dan leuk voor mensen én dieren. 
We begonnen in 2018 met het Kerstdiernee omdat er rond de feestdagen altijd meer dieren worden geslacht dan op andere dagen. Voor miljoenen dieren in Europa is kerst dan ook een stuk minder gezellig. Zij zitten in veel te krappe kooien opgesloten of slijten hun leven in megastallen voor hun vlees, eieren of melk. Niet eerlijk, vinden wij.
Maar gelukkig kunnen we daar samen iets aan doen! Want ook zonder deze producten tover je een heerlijk kerstmaal op tafel. Hoe je dat doet? Daar helpen we je aankomende maand graag mee. Met handige tips en tricks, heerlijke recepten, diervriendelijke cadeau-ideeën en méér, geven we jou alle handvatten om dit najaar diervriendelijk af te sluiten (en wie weet ook het nieuwe jaar mee te beginnen). Heb je een recept gemaakt van onze inspiratiepagina? Laat het ons dan weten op Instagram of Facebook door ons te taggen. We zijn heel benieuwd naar wat voor lekkers je gaat maken! 

 

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram