Fack Check, Neen

Peter, 15 juni 2023

Twijfel je nog over het waarheidsgehalte van de coronapandemie, denk je nog oprecht dat onze regering het goed met ons voor heeft, heb je nog vertrouwen in de farmaceutische industrie en volg je nog blindelings je arts in zijn of haar mening? Kijk het interview hieronder of… houd voorgoed je mond!

De Nieuwe Wereld

vrouw lippen met rits glyph icoon. houden een mond op slot, worden stil en  stil. vector illustratie 13654323 Vectorkunst bij Vecteezy

“TIJDENS DE CORONACRISIS IS DE GEZONDE MENS GEKAAPT” – DE NIEUWE WERELD IN GESPREK MET ARTS ERWIN ANNYS

door Gast auteur | 9 jun 2023 | COVID-19 vaccinCOVID-19 ziekte

Erwin Annys is arts en auteur van het boek ´Factcheck: Neen – Niet elke arts deelt de mening van de televisie-expert.´ In dit gesprek met Ad Verbrugge blikt hij terug op wat ons overkomen is de afgelopen jaren. “Het is een oorlogssituatie geweest in het ziekenhuis”, zegt hij. Voor het beleid heeft hij geen goed woord over: “Voor mij was het duidelijk, dit heeft niets meer met geneeskunde te maken”. Hij spreekt zelfs van georkestreerde misleiding en zegt dat het beleid meer schade heeft toegebracht dan verminderd. Deze aflevering van de Nieuwe Wereld zou elke arts en elke burger dienen te zien. Helder, feitelijk en een zeer noodzakelijk tegenwicht tegen het corona-narratief. En een keiharde aanklacht aan het adres van medici, farmaceuten, politici en televisie-experts.

 

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram